Drinkster.dk works best with JavaScript enabled
Sukkerbageren - vil du have et godt tilbud på Sukkerbageren?
489

genstande solgt denne uge

 

Sukkerbageren

Der er måske ikke mange, der ved det, men den eksklusive natklub Simons i St. Strandstræde har en lillebror. Sukkerbageren ligger i Købmagergade, en sidegade til Strøget i København, ... læs mere

Vi har ingen aftale med Sukkerbageren på nuværende tidspunkt, men vi kan give dig et godt tilbud til dig på disse steder i nærheden:

99 kr.

Værdi 155 kr.

2 drinks og 10 shots på Alpehytten

250 kr.

Værdi 500 kr.

2 kander drinks & 4 shots på Café Pelikan


Alternativt kan vi sende en forespørgsel til Sukkerbageren hvis du fortæller os hvor mange mennesker I skal ud og hvornår.

Billeder fra Sukkerbageren

Vurdering af Sukkerbageren

  • Lukket
  • Lukket
  • Lukket
  • Lukket
  • Lukket
  • Lukket
  • Lukket

Sukkerbageren
Købmagergade 26
1150  København K

Om Sukkerbageren

Der er måske ikke mange, der ved det, men den eksklusive natklub Simons i St. Strandstræde har en lillebror. Sukkerbageren ligger i Købmagergade, en sidegade til Strøget i København, og tiltrækker ligeledes storbror Simons et yderst fashionabelt klientel af unge og hippe. Det er et af de større steder i byen, men rummer en god kombination af klub og lounge. Ved main scenen fyldes dansegulvet af smukke unge mennesker, der vrider deres kroppe til lyden af RnB og Elektronisk musik, mens der i loungen kastes svedige hip hop beats ud gennem cigaretrøgen. Flere prominente DJ-navne, som Lou Van og Jesper Djuraas, har spillet på klubben. Særligt de meget besøgte torsdagsarrangementer henvender sig til det yngre publikum, mens den frie bar hælder sprut over de fremmødte i massevis. Sukkerbageren er det ideelle sted, hvis du vil have en fest. De mørke lokaler gør det muligt at give den gas på dansegulvet uanset, hvor mange afsnit af vild med dans, man har medvirket i. Men vil man gerne ses, er der også mulighed for at købe bord ved DJ-pulten, hvor kun de bedste dansere tør bevæge sig op. I det hele taget kører folk på Sukkerbageren rimelig god stil, så dress-coden er klar – you gotta dress to impress #FTW!

Læs mere om Sukkerbageren 

 

19 personer har købt tilbud på Kick-ass denne uge