Drinkster.dk works best with JavaScript enabled
Hvordan fungerer det
1328

genstande solgt denne uge

 

Sådan fungerer Drinkster

 

Find et godt Drinkster-tilbud og køb
det på web eller app til iPhone/Android

 

Vis billetten du har modtaget på SMS i baren
eller entréen. Billetten kan også ses i app’en
eller som du har modtaget på mail

 

Nyd dit Drinkster-tilbud og ha’ en
pisse fed aften – del gerne tilbudet med
dine venner på Facebook

 

Fordele for dig som bruger på Drinkster

 • Få helt op til 80% rabat på barer og diskoteker

  Drinkster er en online happy-hour. Princippet er det samme som du kender det fra den almindelige happy-hour: Baren eller diskoteket giver dig nogle favorable priser i udvalgte tidsrum. Hos Drinkster prøver vi at lave en bred vifte af happy-hour tilbud så der er noget for en hver smag og til en hver stemning.

 • Køb og indløs samme dag

  Det fede ved Drinkster er at du ikke behøver at skulle planlægge din bytur flere dage i forvejen. På Drinkster kan du købe og indløse samme dag, samtidigt er det super nemt og lige til. Princippet er det same som i den almindelige happy-hour; indløs i den anførte indløsningsperiode.

 • Drinkster er guiden til nattelivet i DIN by

  Drinkster fungerer som en guide til nattelivet i DIN by. Gennem vores smart ’tags’ kan du se hvad det er for en musikstil der bliver spillet på stedet, hvilken målgruppe de har samt se hvad det er for et sted. Videre kan du læse en general beskrivelse af stedet og se deres åbningstider.

 • Tjen penge med Drinkster

  Vi giver 25 kr. for hver ven du inviterer. Når du har inviteret dine venner - og de har foretaget deres første køb - modtager i BEGGE 25 kr. på jeres Drinkster-konto. Vil det så sige at man kan få 250 kr. for at invitere 10 venner? Ja, det betyder det! Så skynd dig at invitere alle dine venner.

Se hvordan Drinkster fungerer